Apeldoorn, 1 juli 2020

Vremac stapt over naar ERP-pakket van Ridder

Vremac, onderdeel van de Belgisch/Nederlandse Vydraulics Group, schakelt per 1 juli over op het ERP-pakket van Ridder. Na een grondige selectie kwam Ridder iQ als beste ERP-pakket uit de bus om de doelstellingen van Vydraulics te realiseren. Binnen de groep stappen op korte termijn ook VAPO, Hydropack en GDM over naar Ridder. 

Ridder iQ is een gespecialiseerd ERP-pakket voor echte maakbedrijven dat uitermate goed aansluit op onze bedrijfsvoering. Het ERP-pakket kan ons perfect ondersteunen om sneller, accurater en transparanter te werken. Vydraulics legt de lat hoog als het gaat om het bereiken van een efficiënt bedrijfsproces. Niet alleen uit kostenbesparing, maar juist ook om de klant nog beter van dienst te zijn en meer inzicht te geven in de status van een project of order. 

De implementatie binnen de Vydraulics Group betekent een flinke efficiëntieslag. We kunnen de capaciteit van de diverse bedrijven exact op elkaar afstemmen en onze voorraden gezamenlijk optimaliseren. De projectmodule binnen Ridder iQ geeft ons tevens de mogelijkheid grote en complexe projecten nog strakker aan te sturen, zelfs als deze over diverse bedrijven binnen de groep plaatsvinden. Door de Projecten-module, waarmee analyses op basis van real-time informatie kunnen worden gegenereerd, kunnen wij vroegtijdig anticiperen op eventuele knelpunten. Dit geeft ons de tijd in overleg met onze klanten naar een gepaste oplossing te zoeken.